Dit is hoe we in Rotterdam een afterparty bouwen (BAF! 2017)

Wat is de beste remedie tegen een kater? Juist, een biertje drinken. Dat kan zondag 24 september op ons internationale craftbeerfestival BAF! 2017, de Rotterdamse afterparty van het Borefts. 

Het BAF! 2017 (Borefts After Festival) is voor bierliefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van craftbeer. Voor de diehards die meteen, met kater en al, doorkomen van bierfestival Borefts (brouwerij De Molen in Bodegraven). Of voor mensen die op een luie zondag niets te doen hebben en graag ongedwongen willen proberen hoe een goed biertje nu eigenlijk smaakt. Voor iedereen dus. Jij ook.

Brouwers
De Fenix Food Factory staat op zondag 24 september van 12.00 tot 23.00 uur in het teken van de beste (inter)nationale brouwers en hun bieren. Zo nemen Nøgne Ø (Noorwegen), Het Uiltje (Haarlem), Tanker (Estland), Oersoep (Nijmegen), Van Moll (Eindhoven), La Quince Brewery (Spanje), Fyne Ales (Schotland), Oedipus (Amsterdam) en Nevel Artisan Ales (Nijmegen) hun meest legendarische bieren mee.  Alvast een lokkertje: proef de sake van Nøgne Ø, de eerste sake gebrouwen in Europa.

Eten
Op het BAF! 2017 ben je niet alleen omringd door de beste bieren, er is ook een variëteit aan goed eten dat zorgvuldig is geselecteerd om ermee te combineren. De chefs van Kaapse Maria (ons kleine zusje in Rotterdam-Centrum), Roffa Streetfood en Stoof Catering hebben een stand waar ze hun culinaire kunsten vertonen. En je kunt ook je dansschoenen meenemen want er mag ook gedanst worden, en wel op plaatjes van Kimchi Radio.

Hoe werkt het?
De entree voor het festival is €5,00. Hiervoor krijg je een Kaaps glas dat je het hele festival kunt gebruiken om te proeven. Na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen. Betalen kun je met muntjes: 1 muntje is €2,00 en 1 bier is 1 muntje (pinnen is mogelijk). Met de muntjes kun je ook eten kopen bij de Kaapse Kitchen en de standjes.

Tickets
Op Ticketflow zijn speciale kaartjes te koop (Let op: alleen online verkrijgbaar), in combinatie met extra muntjes of een fles Kaapse Maria. 

Houd voor het laatste nieuws over het BAF! 2017 onze Facebookpagina in de gaten. Tot de 24e!

Nieuws

Geplaatst op 05-09-2017
Door Laura Tenret

Deel dit artikel
Lees artikel

Sláinte! Iers bezoek: TTO Galway Bay Brewery

En de tweede Tap Takeover van deze maand is een feit! Uit Ierland krijgen we op 23 maart namelijk Galway Bay Brewery over de vloer met tien van hun...
Lees artikel

Waarom een New England IPA een wazig bier is

Bier drinken is een fluitje (of vaasje) van een cent, maar hoe vind je nou je weg in het bierlandschap? Wat is een Session, Saison, Stout, Stoombier,...
Lees artikel

TTO Reketye: een Hongaarse familiegeschiedenis

Op 9 maart gaan we Hongaars want dan nemen onze vrienden van Reketye onze taps over! Reketye Brewing Co. is een familiebrouwerij opgericht in 2014....