Kaapse bieren op jouw evenement!

De Kaapse Brouwers voor al uw feesten en partijen, want wij geven ook borrels en proeverijen op locatie! En we zijn in te huren voor jouw evenement... 

Ben jij chef kerst/nieuwjaarsborrel dit jaar en wil je wel eens wat anders dan schrale pils en een bakje kaasstengels? De Kaapse Brouwers komen naar je toe deze winter! En zomer, herfst, lente, wanneer jij maar wilt. We geven borrels en proeverijen op locatie, handig voor die kerstborrel, dat promotiefeest, jubileum of een onvergetelijke verjaardag. Zo drinken jouw gasten mooie, Rotterdamse bieren en maak jij even mooi de blits. En je staat niet tot diep in de nacht glazen te spoelen want wij verzorgen al het glaswerk en de tapapparatuur.

Proeverijen
Een proeverij bestaat uit het proeven van 6 bieren uit ons assortiment. Wil je een winterse proeverij? Dan nemen we de wat winterse bieren als bijvoorbeeld Kaapse Noor, Bea, Leen, Gozer of Cheeky Camille mee. 
Tijdens de proeverij lichten we het brouwproces toe en leggen we per biertje uit wat de ingrediënten zijn en waarom we daarvoor gekozen hebben. Wij verzorgen de bieren, het glaswerk (standaardmaat proefglazen van 15 cl) en infomateriaal bij elk bier. Op aanvraag kunnen er natuurlijk nog meer bieren geproefd worden. 

Kosten
De proeverijen zijn vanaf 10 personen tot maximaal 150. Leuk voor die bedrijfsborrel dus! Een proeverij tussen de 10 en 20 personen kosten €10 per persoon en €150 opstartkosten. Dit zijn kosten voor organisatie, glaswerk, tapapparatuur en ondersteunend promomateriaal. 
Een proeverij voor meer dan 30 personen? Vraag dan een offerte op via anne@kaapsebrouwers.nl. We gaan er vanuit dat je zelf over voldoende zit- of staplekken beschikt en daarnaast tafels hebt, maar als je wilt dat wij dit meenemen dan kan dit tegen een kleine meerprijs.

Evenement
Organiseer je een evenement en wil je graag dat wij aanwezig zijn met onze Kaapse bieren? Dit kan ook als ondersteuning zijn van een andere cateraar. De opstartkosten voor evenementen zijn €150. Voor 1 uur onbeperkte open bar is het €15,- p.p., voor 2 uur kost het €25,- p.p. 3 uur onbeperkt is €30,-. Natuurlijk kunnen wij ook op nacalculatie werken: wat je drinkt is wat je betaald.
Voor al andere aanvragen maken wij een graag een offerte op maat. Mail ons op anne@kaapsebrouwers.nl.

 

Nieuws

Geplaatst op 21-11-2017
Door Laura Tenret

Deel dit artikel
Lees artikel

Bierwinkel: toffe bieren voor een goede prijs

Bier kopen? Onze bierwinkel heeft een collectie van meer dan 500 bijzondere bieren van de tofste brouwerijen wereldwijd. Ben je al tijden op zoek...
Lees artikel

Kaapse x Oedipus x Nixy = Mandarijn

Onze Mandarijn gemist? De twee laatste kegs van onze collab met Oedipus en chef Marnix Benschop gaan er dit weekend (8 t/m 10 juni) op!Misschien zag...
Lees artikel

Kaapse Brouwers worden 4

  Het is feest want wij zijn jarig! Dit vieren we met een bierfestival op 19 mei waarvoor we enkele van de...