Kaapse bieren op jouw evenement!

De Kaapse Brouwers voor al uw feesten en partijen, want wij geven ook borrels en proeverijen op locatie! En we zijn in te huren voor jouw evenement... 

Ben jij chef kerst/nieuwjaarsborrel dit jaar en wil je wel eens wat anders dan schrale pils en een bakje kaasstengels? De Kaapse Brouwers komen naar je toe deze winter! En zomer, herfst, lente, wanneer jij maar wilt. We geven borrels en proeverijen op locatie, handig voor die kerstborrel, dat promotiefeest, jubileum of een onvergetelijke verjaardag. Zo drinken jouw gasten mooie, Rotterdamse bieren en maak jij even mooi de blits. En je staat niet tot diep in de nacht glazen te spoelen want wij verzorgen al het glaswerk en de tapapparatuur.

Proeverijen
Een proeverij bestaat uit het proeven van 6 bieren uit ons assortiment. Wil je een winterse proeverij? Dan nemen we de wat winterse bieren als bijvoorbeeld Kaapse Noor, Bea, Leen, Gozer of Cheeky Camille mee. 
Tijdens de proeverij lichten we het brouwproces toe en leggen we per biertje uit wat de ingrediënten zijn en waarom we daarvoor gekozen hebben. Wij verzorgen de bieren, het glaswerk (standaardmaat proefglazen van 15 cl) en infomateriaal bij elk bier. Op aanvraag kunnen er natuurlijk nog meer bieren geproefd worden. 

Kosten
De proeverijen zijn vanaf 10 personen tot maximaal 150. Leuk voor die bedrijfsborrel dus! Een proeverij tussen de 10 en 20 personen kosten €10 per persoon en €150 opstartkosten. Dit zijn kosten voor organisatie, glaswerk, tapapparatuur en ondersteunend promomateriaal. 
Een proeverij voor meer dan 30 personen? Vraag dan een offerte op via anne@kaapsebrouwers.nl. We gaan er vanuit dat je zelf over voldoende zit- of staplekken beschikt en daarnaast tafels hebt, maar als je wilt dat wij dit meenemen dan kan dit tegen een kleine meerprijs.

Evenement
Organiseer je een evenement en wil je graag dat wij aanwezig zijn met onze Kaapse bieren? Dit kan ook als ondersteuning zijn van een andere cateraar. De opstartkosten voor evenementen zijn €150. Voor 1 uur onbeperkte open bar is het €15,- p.p., voor 2 uur kost het €25,- p.p. 3 uur onbeperkt is €30,-. Natuurlijk kunnen wij ook op nacalculatie werken: wat je drinkt is wat je betaald.
Voor al andere aanvragen maken wij een graag een offerte op maat. Mail ons op anne@kaapsebrouwers.nl.

 

Nieuws

Geplaatst op 21-11-2017
Door Laura Tenret

Deel dit artikel
Lees artikel

IJslandse sagen in biervorm

IJslandse invasie op 8 december: Borg Brugghús komt onze tap overnemen met hun beste bieren! Iedereen die wel eens in IJsland is geweest weet...
Lees artikel

Van classic naar craft

Lijkt op, smaakt als… Leuk hoor, al die craft bieren. Maar wat nou als je een bockbiertje op zijn tijd lekker vindt? Of een Leffe blond? Welk...
Lees artikel

Een pilske vatten bij de Kaapse Brouwers

Misschien is het je nog niet eens opgevallen, maar we hebben de laatste tijd wel eens pils op de tap of in de bierwinkel. En hier leggen we je graag...