Once upon a time on the Kaap... Verhalen van de Kaapse Brouwers

Bij de Kaapse Brouwers draait het niet alleen om brouwen en bieren. We vertellen graag het verhaal achter onze bieren; met wie, wat en waarom we ze hebben gebrouwen en wat ons verder nog bezighoudt.
Deze verhalen willen we graag met jullie delen, dus je vindt ze voortaan op dit gedeelte van onze website. Verteld door onze storyteller, de Rotterdamse journaliste Laura Tenret.

“Het maakt niet uit waar of over wie het gaat, overal zit wel een verhaal in. En elk verhaal verdient het om verteld te worden. Als ‘verhalenvanger’ schrijf ik ze op en geef ik ze door. En schrijven doe ik al sinds ik een pen kan vasthouden.
Ik houd van mijn werk als freelance journalist, redacteur en tekstschrijver. Het geeft me de mogelijkheid om op avontuur te gaan en me te verwonderen. 
Verder ben ik stiknieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid brengt me op de meest fantastische plekken en in contact met de meest uiteenlopende mensen. Zo nu dus ook bij de Kaapse Brouwers. Ik houd de website en social media bij en vertel de Kaapse verhalen. Zo kruip ik in de huid van brouwers van alle windstreken en deel ik de inspiraties en achtergronden van de chefs in de Kaapse Kitchen. En natuurlijk al het andere wat er gebeurt in en om de loods. Wil je meer over mij weten kijk dan op www.lauratenret.nl.” 
 

Nieuws

Geplaatst op 13-12-2016
Door Laura Tenret

Deel dit artikel
Lees artikel

Hoe de Noorse ‘oostmannen’ van Austmann hun bier brouwen

Op ons 3rd Anniversary Beer Festival kun je een keur aan internationale brouwers in levende lijve ontmoeten. Zo ook onze Noorse vrienden van...
Lees artikel

Zo maakten we ons verjaardagsbier in Bamberg

In dit tweede deel van Kaapse Brouwers go… Bamberg lees je hoe we ons 3rd Anniversary-bier brouwden bij Gänstaller Brau. En waarom...
Lees artikel

Dit gaan we doen op ons verjaardagsfeestje

Nog  een paar nachtjes slapen en dan zijn we jarig! We vieren onze 3e verjaardag op 20 mei met het 3rd Anniversary Beer Festival en jij bent...