VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER

Functie: Commercial Superhero

38 uur per week
Starten per direct
Opererend vanuit Rotterdam

 

Dit zijn de Kaapse Brouwers

Wij zijn de brouwers die craft beer hebben geïntroduceerd aan Rotterdam, en Rotterdam aan de wereld.

Met onze experimentele recepten brouwen we non-conformistische bieren die de craft beer-revolutie hebben ingeluid in de havenstad en met succes. Om de vraag te bedienen en om regionaal verder uit te bouwen naar Nationaal zoeken we een ervaren Commercieel manager.

Verantwoordelijkheid

Je opereert zelfstandig binnen de Kaapse Brouwers en je bent verantwoordelijk voor deze divisie. Je portefeuille omvat sales, accountmanagement, logistiek, voorraadbeheer, planning, POS en marketing. Je krijgt ondersteuning vanuit onze office en werkt samen met onze brewpubs, restaurants, brouw partner en adviseur.

 

Taken en resultaatgebieden

 

Functie-eisen

 

Wat wordt er geboden?

Als sales en distributie manager bij de Kaapse Brouwers ben je verzekerd van een afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf dat een prettige en informele werksfeer kent. Je draagt je eigen verantwoordelijkheid en bouwt zelfstandig aan deze divisie. Kaapse Brouwers biedt je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng en het kunnen uitbouwen van regionaal naar nationaal en verder support aan de reeds bestaande internationale sales. Ons kantoor is gevestigd in hartje centrum Rotterdam op de Mauritsweg.

 

Is je interesse gewekt? Stuur je cv met korte toelichting naar: jobs@kaapsebrouwers.nl  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Geplaatst op 05-04-2018
Door

Deel dit artikel
Lees artikel

Bierwinkel: toffe bieren voor een goede prijs

Bier kopen? Onze bierwinkel heeft een collectie van meer dan 500 bijzondere bieren van de tofste brouwerijen wereldwijd. Ben je al tijden op zoek...
Lees artikel

Kaapse x Oedipus x Nixy = Mandarijn

Onze Mandarijn gemist? De twee laatste kegs van onze collab met Oedipus en chef Marnix Benschop gaan er dit weekend (8 t/m 10 juni) op!Misschien zag...
Lees artikel

Kaapse Brouwers worden 4

  Het is feest want wij zijn jarig! Dit vieren we met een bierfestival op 19 mei waarvoor we enkele van de...