• Borrels & proeverijen

Proeverijen

Als brewpub verspreiden wij graag onze kennis over bier op alle soorten manieren: even kort bij de bar of bij een proeverij. Bij een bierproeverij leer je alles over het brouwproces en verschillende soorten bieren. Aan het einde van de avond weet je precies welk bier bij je past. Mocht je zelfkennis je vertellen dat je geen bier op een lege maag aankan, laat het dan even weten: voor €7,50 per persoon voorzien firma Bijten en Kaasboerderij Booij je van bijpassende spijzen.

Ook hebben wij in samenwerking met kaasmakerij Booij een Bier & Kaasproeverij. Want bier en kaas gaan zoveel beter samen dan wijn en kaas. Proef wat alle smaken in combinatie met elkaar in je mond doen... Meer info? Lees onze blog.

• Reserveren kan alleen via het invulformulier onder aan de pagina.
• Let op! Een reservering is pas definitief als je per mail een bevestiging hebt ontvangen!
• Bij een reservering geldt een minimum van 5 en een maximum van 20 personen, van vrijdag t/m zondag t/m 12 personen.
• Geef 24 uur van tevoren het definitieve aantal personen door.
• Een kleine proeverij duurt 1,5 uur en een grote 3 uur. Je krijgt persoonlijk les over de bieren dus als je alleen wilt borrelen dan kun je beter voor onze borreloptie gaan. Meer info onder het kopje Borrels op deze pagina.
Vrijgezellenfeest? Als je echt wat wilt leren over bier boek dan vooral een proeverij. Wil je strompelend naar huis reserveer dan de borrel-optie.
• Wij hebben kennis over bier, niet over andere alcoholische dranken.
Wijn en fris kunnen altijd extra op de rekening worden gezet.
• Omdat bier bij een proeverij niet in een emmer wordt uitgespuugd, adviseren wij om niet met de auto te komen. Metro- en tramstation Wilhelminaplein liggen bovendien toch praktisch om de hoek.

Kaapse op locatie


Wil je de Kaapse Brouwers op je evenement? Wij geven ook proeverijen op locatie! Kijk voor meer informatie en prijzen op onze blog of mail naar info@kaapsebrouwers.nl.

Borrels

Wat hebben een tachtigjarig jubileum, de verjaardag van je tante en een zero’s party gemeen? Deze feestjes worden allemaal veel gezelliger en een stuk minder ongemakkelijk met goed bier. Met dertig verschillende bieren op tap moet dat wel goed komen. Daarnaast hebben we voor de kleintjes een aantal soorten limonades en voor de feestgangers die helaas geen bier drinken, is er ook nog wijn. Mocht er ook nog behoefte zijn aan classic kaas- en worstproducten, maar dan zonder nationalistisch vlaggetje erin, dan zoeken wij contact met onze overburen van firma Bijten en Kaasboerderij Booij. Die weten net zoveel van goed eten als wij van bier.

Nog een paar dingen die belangrijk zijn om te weten:

• Mail ons op info@kaapsebrouwers om te reserveren.
• Let op! Een reservering is pas definitief als je per mail een bevestiging hebt ontvangen!
• Bij een borrelreservering geldt een minimum van twintig personen.
• In het weekeind (vr/za/zo) nemen wij geen reserveringen aan. Voor zaalverhuur neem contact op met zaak.acht (info@zaakachtrotterdam.nl).

Proefplankje

Soms zijn er al zoveel proeverijen. Soms heb je geen zin om te luisteren. Soms heb je gewoon zin om je eigen gang te gaan in het proeflokaal. En toch wil je jezelf wegwijs maken in de verschillende soorten bier die wij aanbieden.

Voor die mensen hebben wij een proefplank met zes verschillende proefglaasjes bier. Voor slechts €12,50 krijg je een plank met diversen bieren en een supersnelle uitleg van een medewerker die op dat moment achter de bar staat.

-------------------------------- Bierproeverij reserveren --------------------------------

Hieronder kun je aangeven welke proeverij je zou willen reserveren en wanneer. Wij kijken dan of er plek is en mailen je zsm mogenlijk terug. Je reservering is pas definitief als je per mail een bevestiging hebt ontvangen.

Bierproeverijen

Klein €20,- p.p. (5-20 personen, vrij-zon t/m 12 pers) - 1,5 uur
- 6 bieren

Klein incl. hapjes €27,50 p.p. (5-20 personen, vrij-zon t/m 12 pers) - 1,5 uur
- 6 bieren
- Bijpassende spijzen

Groot €35,- p.p. (5-20 personen, vrij-zon t/m 12 pers) - 3 uur
- Minimaal 11 bieren
- Bijpassende spijzen

Bier & Kaasproeverij €30,- p.p. (5-20 personen, vrij-zon t/m 12 pers) - 1,5 á 2 uur
- 6 bieren
- 6 kazen